Praktijknieuws – Fysiotherapie De Nije Veste – Nijkerk

Fysiotherapie De Nije Veste

Gastvrije, persoonsgerichte zorg met een glimlach.

Praktijknieuws

Update beleid coronavirus: behandelingen kunnen op afstand doorgaan

 

Op 31/3 zijn de overheidsmaatregelen m.b.t. de coronacrisis verlengd tot 28 april.
Dat betekent dat face-to-facecontacten voor ons nog steeds niet mogelijk zijn en je voor behandeling niet meer naar de praktijk kunt komen. Ook behandelingen aan huis zijn hierdoor niet mogelijk.
Een uitzondering wordt gemaakt voor patiƫnten bij wie uitstel van behandeling tot onomkeerbare achteruitgang van het functioneren leidt. Onder bijzondere voorwaarden kan daar behandeling doorgang vinden.
Dit betekent niet dat we je in de steek laten. Zoals je van ons gewend bent denken we graag in oplossingen, zodat we je waar nodig kunnen blijven ondersteunen: via telefonisch of video-consult kunnen we je bijstaan met advies en kunnen we oefeningen aanbieden via e-mail of onze app.

Voor nieuwe aanmeldingen zal het eerste contact via telefonisch of video-consult plaatsvinden. Het video-consult is een ideaal alternatief voor een reguliere behandeling fysiotherapie, zodat we optimale ondersteuning kunnen blijven bieden.

We realiseren ons dat digitaal behandelen niet voor iedereen geschikt is. We gaan dan graag met je op zoek naar een passend alternatief.
Een video-consult telt overigens als normale behandeling en komt ten laste van de aanvullende verzekering (als die is afgesloten). Je mag van ons verwachten dat een video-consult een volwaardig alternatief is voor een reguliere behandeling. Maar in ieder geval wel op veilige afstand.

Heb je vragen, schroom dan niet contact op te nemen met de praktijk: 033-7210510 of receptie-fysiotherapie@denijeveste.nl

Team Fysiotherapie De Nije Veste